Уявіть собі, що Ви вже завершили проект flutter, і тут клієнт говорить вам, що у нього є готовий проект Android, який він хоче додати до проекту flutter. Тут у вас є два шляхи. Повністю перепишіть Android-додаток на flutter або імпортуйте його в проект flutter, що ми і зробимо. Наприклад, ми будемо використовувати додаток чат-бот. Отже давайте відкриємо Android Studio і створимо новий проект Flutter.

Зображення видалено.

Далі, для більшої зручності, відкрийте native android частину проекту в Android module.

Зображення видалено.

У нашому випадку ми додамо додаток чат-бота з файлу .ААР

На вкладці модулі ми додали новий модуль в наш проект .JAR/.AAR і на вкладці Dependencies ми підключили цей модуль до нашого проекту. Ми додали в наш проект сторонній Android-проект.

Зображення видалено.

У android/app/src/main edit AndroidManifest.xml

Зображення видалено.

В android/build.gradle додоємо JitPack allprojects{ repositories{ ….. maven{url 'https://jitpack.io'} } } JitPack перевіряє код, будує його і відправляє на сервер артефакти збірки  (jar, aar). В android / app / build.gradle додайте шлях до нашого модуля, а також необхідну йому залежність: dependendencies{ implamentation... ... implamentation project (path: ':stda-bot') } також необхідно налаштувати підтримку AndroidX - https://flutter.dev / docs/development / packages-and-plugins / androidx-compatibility. Ми повністю інтегрували чат-бота в проект flutter. Тепер нам потрібно створити канал, через який ми будемо викликати нашого чат-бота з проекту flutter. В android/app/main/java/com.example/MainActivity створіть канал і метод, в якому ми викликаємо наш android-додаток

Зображення видалено.

Тепер відредагуйте lib/main.dart: - add import 'package:flutter/services.dart'; - create _getMessage() method.- викличте наш метод з FloatingActionButton.

Зображення видалено.

Отже, в нашому проекті flutter ми успішно інтегрували і назвали сторонній Android-проект.

More like this

Get in touch

Зв'язатися з нами

Frankfurt am Main, Germany (Sales)

60354

Eckenheimer Schulstraße, 20

+38 (098) 630-49-85

info@a5.ua

Харків, Україна

61023

вул. Трінклера, 9

+38 (050) 908-31-07

info@a5.ua

Burgas, Bulgaria (Development)

8008

бул. „Транспортна“ 15, Northern Industrial Zone

+359 877 350129

info@a5.ua