В A5 Mobile Development головна пристрасть - розробка ідеальних зовні та внутрішньо, ідеально протестованих мобільних додатків для основних платформ з нативними мовами та крос-платформними фреймворками. Більш ніж 100 історій успіху, великих та малих, але однаково важливих для нас та однаково цінуючі нашими шановними клієнтами.  Ми створюємо передові технології і підходи, щоб надати нашим клієнтам відмінний досвід.   

Кожен рік Сlutch випускає свої нагороди лідера, список кращих постачальників послуг на своєму сайті відповідно до географічного положення та лінії обсдуговування. Цього року Clutch назвав A5 Mobile Development кращою компанією B2B в Україні в категорії розробки програмного забезпечення.


 

badge

 

Clutch- це B2B платформа рейтинги та відгуки зі штаб-квартирою у Вашингтоні, округ Колумбія. На сайті представлені перевірені відгуки минулих клієнтів компаній, зібрані незалежною командою Clutch. Ці огляди формують основу рейтингів, рейтингів і нагород лідерів на Clutch. Ось чому ця нагорода настільки значуща, тому що вона заснована на думці людей, які мають найбільше значення, - наших клієнтів!

 

“Пишаюся і радію тому, що в 2020 році будем названі кращою компанією b2b в Україні! Ми зробимо все можливе, щоб зберегти цей прапор на висоті і надати нашим клієнтам найкращі послуги.” – Ольга Корохіна, CEO

 

Наша сторінка на Clutch має відгуки, залишені нашими колишніми клієнтами. Ось що вони сказали про свій досвід роботи з нами:

 

“Їх ентузіазм і технічні здібності вражали. Вони також проявляли велике бажання допомогти, коли стикалися з невідкладними справами - навіть у неробочий час.” – CTO, Golfing Product Manager

 

Ця нагорода і наш ідеальний 5-зірковий рейтинг на Clutch були б неможливі без всіх наших чудових клієнтів, особливо тих, хто залишив нам відгуки про Clutch!

 

ratings

 

Щоб дізнатися більше про нас, прочитайте наші відгуки про Clutch або зв'яжіться з нами!

 

More like this

Get in touch

Зв'язатися з нами

Frankfurt am Main, Germany (Sales)

60354

Eckenheimer Schulstraße, 20

+38 (098) 630-49-85

info@a5.ua

Харків, Україна

61023

вул. Трінклера, 9

+38 (050) 908-31-07

info@a5.ua

Burgas, Bulgaria (Development)

8008

бул. „Транспортна“ 15, Northern Industrial Zone

+359 877 350129

info@a5.ua