• Google удосконалює Android Auto та Android Automotive OS. Google продовжує удосконалювати автомобільну платформу. Сьогодні компанія анансовала декілька оновлень для Android Auto - інформаційно-розважальної системи на смартфоні - і Android Automotive OS, функціональної платформи для автомобілів.  Найпомітнішим доповненням до Android Auto є просте додаток-календар, в якому відображається ваш щоденний розклад і деякі відповідні дії для кожного елемента. Google хоче розширити платформу та підтримувати «нові категорії», такі як навігація, парковка та зарядка електромобілів. Сьогодні компанія підтвердила, що працює з "ранніми партнерами", серед яких SpotHero (парковка), Chargepoint (зарядка) і Sygic (навігація), над додатками, оптимізованими для водіння, які будуть випущені в бета-версії пізніше цього року. Якщо тести пройдуть успішно, Google опублікує базові API, щоб і інші розробники могли почати створювати додатки для Android Auto і Automotive в тих же категоріях.
  • Xiaomi готує новий чіпсет. CEO Xiaomi Лей Цзюнь знову говорить про плани випустити власний мобільний чіпсет, щоб зменшити залежність від сторонніх виробників. Про це глава Xiaomi повідомив в китайській соціальній мережі Weibo, пише Mobidevices.ru. Лей Цзюнь не сказав в яких пристроях буде використовуватись новий чіпсет в коли він взагалі з'явиться на ринку. Скоріш за всього, мобільний процесор отримають бюджетні гаджети з серій Redmi A і Redmi Note.

 

Зображення видалено.

 

  • Оновлення Lightroom видалило всі користувацькі фотографії на iOS. Adobe офіційно підтвердив проблему, пояснивши, що у клієнтів, оновивших Lightroom до версіх 5.4 на iPhone aта iPad "можуть бути відстуні фотограіфї та пресети," що ці фотографіх та пресети "не підлежать відновленню," і що вони  "щиро вибачаються" перед користувачами, які зіткнулись с дано. проблемою . Користувачі Lightroom для iPhone та iPad розповідають, що додаток після оновлення ненавмисно стерло Всі фотографії та пресети користувачів, які ще не були синхронізовані з хмарою.

 

Зображення видалено.

 

  • Google випустив додаток AdMob для Android. Якщо монетизація вашого додатку полагаєтся на рекламу AdMob, то ви часто відвідуєте сайт рекламної компанії для відстежування свого прибутку. Зараз це можна робити і в додатку  — Google випустив офіційний додаток AdMob для Android. Концепція його дуже проста. У додатку використовується стандартний дизайн Google Material Theme, і воно налаштовано так, щоб відображати зведення передбачуваного прибутку, показники, що дозволяють побачити, на скільки добре працює ваш додаток, інформацію про ваші платежі, дані користувачів та тенценції про прибуток. Вкладка зверху дозволяє фільтрувати дані по 4 періодам часу: сьогодні, вчора, 7 днів та 28 днів. У теперешній час додаток видано у "Ранньому доступі". Це означає, що додаток все ще знаходиться у розробці, тому можна очікувати появлення помилок та відсутність деяких функцій. 
     

 

More like this

Get in touch

Зв'язатися з нами

Frankfurt am Main, Germany (Sales)

60354

Eckenheimer Schulstraße, 20

+38 (098) 630-49-85

info@a5.ua

Харків, Україна

61023

вул. Трінклера, 9

+38 (050) 908-31-07

info@a5.ua

Burgas, Bulgaria (Development)

8008

бул. „Транспортна“ 15, Northern Industrial Zone

+359 877 350129

info@a5.ua