• Google зробить Android Runtime (ART) основним модулем в Android 12.  Google планує включити Android Runtime (ART) в якості оновлюваного магістрального модуля в Android 12.  Зробивши ART основним модулем, Google зможе здійснювати набагато більший контроль над ним відповідно до загальної теми основних модулів.  ART як основний модуль дозволить Google оновлювати його без необхідності оновлення системи OTA. Якщо Google зробить обов'язковим для OEM-виробників попереднє завантаження підписаного Google модуля ART (швидше за все, що поставляється у вигляді APEX), то Google зможе зберегти контроль над просуванням оновлень ART на всіх пристроях Android. Google зможе просувати оновлення для ART через Google Play Store, а OEM-виробники не зможуть вносити зміни в ART. Це, в свою чергу, призводить до поведінкової узгодженості, яку сторонні розробники додатків очікують від всієї екосистеми.
  • MY. GAMES і Google запустили програму підтримки розробників ігор.  MY. GAMES спільно з Google оголосили про запуск програми Game Drive, яка спрямована на підтримку розробників мобільних ігор. Компанії виберуть найбільш перспективних учасників, дадуть їм оцінку та рекомендації щодо розвитку проекту, а деякі студії зможуть подати заявки на інвестиції від MY. Ігри венчурного капіталу.

    Для участі необхідно подати заявкy до 8 січня 2021 року.  Найбільш перспективні автори будуть запрошені на спеціальний захід-демо-день, який пройде 28 січня в онлайн-форматі. Там розробники зможуть отримати консультацію від експертів з Google і MY. Ігри венчурного капіталу, і через кілька місяців розраховують отримати другу консультацію по проекту.

    Гра повинна пройти стадію м'якого запуску, щоб надати основні показники продукту і закупівель (UA) для огляду.

    Перший сезон Game Drive стартує 18 листопада і триватиме до 1 березня 2021 року. В даний час в програмі можуть взяти участь розробники з Росії, країн СНД, Західної Європи, Туреччини, Ізраїлю, Африки та Близького Сходу.

    Зображення видалено.
  • Apple випустила версію TensorFlow для macOS Big Sur. Apple випустила форк TensorFlow, середовища розробки штучного інтелекту і машинного навчання Google, оптимізованої для комп'ютерів Intel і Mac, що працюють на новому чіпі Apple M1. Apple каже, що, використовуючи переваги обчислювальної платформи ML в macOS Big Sur, оптимізована для Mac версія TensorFlow 2.4 дозволяє розробникам використовувати нові 8-ядерні процесори M1 і їх графічні процесори в навчанні.
    Новий пакет TensorFlow, оптимізований для Mac, обіцяє знизити поріг входу, дозволяючи компаніям навчати і розгортати моделі простіше і дешевше, ніж раніше.
    За даними Apple, Нова вилка tensorflow 2.4 навчається в 7 разів швидше на 13-дюймовому MacBook Pro з M1.

 

More like this

Get in touch

Зв'язатися з нами

Frankfurt am Main, Germany (Sales)

60354

Eckenheimer Schulstraße, 20

+38 (098) 630-49-85

info@a5.ua

Харків, Україна

61023

вул. Трінклера, 9

+38 (050) 908-31-07

info@a5.ua

Burgas, Bulgaria (Development)

8008

бул. „Транспортна“ 15, Northern Industrial Zone

+359 877 350129

info@a5.ua