• Анонсували Flutter 1.22.  Була представлена остання версія Flutter з великою підтримкою iOS 14 і Android 11. Flutter 1.22 будується на основі попередніх випусків, дозволяючи розробникам створювати швидкі, чуйні користувальницькі інтерфейси для декількох платформ з однієї кодової бази. Реліз включає в себе підтримку iOS 14 і Android 11, нову підтримку i18n і l10n, готові до виробництва плагіни Google Maps і WebView, а також новий інструмент розміру програми. Ви можете прочитати всю інформацію про оновлення у статті.

 

Зображення видалено.

 

  • Google Assistant отримує глибоку інтеграцію з додатками для Android. "Починаючи з сьогоднішнього дня, ви можете використовувати  GET_THING для пошуку в додатках і OPEN_APP_FEATURE для відкриття певних сторінок в додатках", - оголосила Google в своєму блозі.
    Розробники отримають інструменти для реалізації одного з вбудованих намірів або призначеного для користувача наміру-ви можете почати інтеграцію вже сьогодні, оголосивши про підтримку одного або декількох з цих загальних намірів у файлі Actions.xml. Для ще більш глибокої інтеграції ви можете створити вбудований intent (BII), який дозволяє Google Assistant обробляти запити до вашого додатка на природній мові. В даний час існує понад 60 намірів у 10 вертикалях.
    Щоб спростити його виявлення та використання, Google впровадив підказки та ярлики, які допомагають користувачам дізнаватися про програми Android, що підтримують дії. Щоб побачити, які ярлики доступні, користувачі можуть просто сказати "ОК, Google, ярлики", щоб встановити і вивчити існуючі ярлики. Користувачі повинні додавати ярлики в Google Assistant перед їх використанням. Google заздалегідь запропонує ярлики як пропозиції в результатах пошуку помічника, або користувачі можуть самі включити ярлики для кожної програми.
  • Випущена Android Studio 4.1. Google випустила Android Studio 4.1 - новий стабільний реліз середовища розробки, основною темою якого було підвищення продуктивності при використанні Android Jetpack, набору бібліотек Android, які допомагають розробникам слідувати кращим практикам розробки і швидше писати код. Грунтуючись на відгуках розробників, компанія внесла ряд поліпшень в редагування коду. Інші функції Android 4.1 Studio включають в себе новий інспектор баз даних для відстеження запитів додатків, підтримку навігації по проектам, що використовують кинджал або рукоятку для впровадження залежностей, поліпшену підтримку машинного навчання на пристроях, що підтримують модель TensorFlow Lite в проектах Android, і реалізацію емулятора, вбудовану в інтегроване середовище розробки. Крім того, ми оновили додаток застосувати зміни, щоб прискорити розгортання, і внесли кілька змін у вбудований профілювальник пам'яті і автономні інструменти профілювання. У цій версії творці Android Studio виправили 2370 помилок і закрили 275 публічних запитів.

 

Зображення видалено.

 

  • Kite додав підтримку Objective-C, Kotlin і 9 інших мов програмування. Kite, який пропонує розробникам фрагменти коду в реальному часі, сьогодні додав підтримку ще 11 мов програмування, довівши загальне число до 13. На додаток до Python і JavaScript, розширення коду штучного інтелекту від Kite тепер підтримує TypeScript, Java, HTML, CSS, Go, C, C#, C++, Objective-C, Kotlin і Scala. (Команда вибрала 11 мов шляхом тріангуляції опитування розробників StackOverflow, рейтингу мов Redmonk і власного опитування розробників.)
    Крім того, Kite продовжить додавати мови. "Ми сподіваємось запустити ще кілька мов у найближчі пару тижнів, включаючи PHP, Ruby та Shell", - сказав Сміт.
    На додаток до зростаючої кількості мов програмування, Kite також доступний у 16 редакторах. Він підтримує Android Studio, Atom, JupyterLab, Spider, sublime text, code vs і vim. Kite також працює з сімейством IntelliJ: IntelliJ, PyCharm, WebStorm, Goland, CLion, PHPStorm, Rider, RubyMine та AppCode.

 

HR-Department

More like this

Get in touch

Зв'язатися з нами

Frankfurt am Main, Germany (Sales)

60354

Eckenheimer Schulstraße, 20

+38 (098) 630-49-85

info@a5.ua

Харків, Україна

61023

вул. Трінклера, 9

+38 (050) 908-31-07

info@a5.ua

Burgas, Bulgaria (Development)

8008

бул. „Транспортна“ 15, Northern Industrial Zone

+359 877 350129

info@a5.ua