П'ята і остання developer preview зараз доступна на сторінці для загрузки https://developers.google.com/android/images
Developer preview працює тільки на декількох пристроях і призначений в якості тестової платформи для розробників. Проте багато цікавих ентузіастів також запускають the developer previews. Ті, хто має сумісний телефон, можуть перевірити (ймовірно) остаточну форму Android P прямо зараз.

Установка developer preview означає, що вам доведеться або завантажити образ системи через USB, або почекати, поки бета-версія Android отримає оновлення через OTA. Останнє простіше, і вам не доведеться скидати до заводських налаштувань свій телефон . Підхід до образу системи означає, що ви зазвичай можете отримати оновлення швидше. Ймовірно, пройде ще день або близько того, перш ніж OTA прибудуть за тими, хто бере участь в бета-програмі.

П'ятий developer preview (також називається бета-версією 4) є кандидатом на випуск. Це означає, що він повинен бути повністю укомплектований функціями і API, що робить його майже ідентичним остаточній збірці. Android P принесе такі функції, як інтелектуальні відповіді в ваших повідомленнях, класна кнопка блокування обертання, оновлений UI, оптимізація батареї на базі штучного інтелекту і навігація жестами. Функція навігації жестів необов'язкова і трохи схована в Налаштуваннях.

Оновлення в цьому конкретному оновленні здаються в основному закулісними. API є остаточними, тому розробники зможуть перевіряти свої програми на новій ОС. Деякі функції, орієнтовані на споживача, технічно все ще можуть проникнути до запуску. Наприклад, функції цифрового благополуччя Google, представлені на I / O цього року, все ще відсутні в DP5.

More like this

Get in touch

Зв'язатися з нами

Frankfurt am Main, Germany (Sales)

60354

Eckenheimer Schulstraße, 20

+38 (098) 630-49-85

info@a5.ua

Харків, Україна

61023

вул. Трінклера, 9

+38 (050) 908-31-07

info@a5.ua

Burgas, Bulgaria (Development)

8008

бул. „Транспортна“ 15, Northern Industrial Zone

+359 877 350129

info@a5.ua